Gaspacho

Gaspacho

4.6 539 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz.
4 portions

Składniki

  • 500 g de tomates bien mûres et coupées en morceaux
  • 55 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre épluché et coupé en morceaux
  • 65 g d'oignon coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de jus de citron
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 1 c. à café de vinaigre balsamique
  • 10 g de sucre en poudre
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 brins de persil frais
  • 100 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 73 kcal / 310 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10.3 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...