Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
-
1
cipollotto a metà
lub 1 scalogno - 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di mandorle pelate
- 20 g di uvetta di Corinto
- 200 g di chicchi di quinoa cottura 20 minuti
- 300 g di carote
- 300 g di zucchine
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2519 kJ / 602 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 60.4 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45min
Quinoa con code di gambero
30 Min
Bulgur ai gamberetti
45min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40 min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 min
Farro con seppie e verdure
35 Min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50min