
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs moyens (53-63 g) froids
- eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 400 g de crème liquide entière très froide
- 10 g de poivre fraîchement moulu
- 4 pincées de sel
- 250 g d'épinards frais
- 50 g de beurre en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
-
4
tranches de pain aux céréales
lub 4 tranches de pain aux céréales - coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 812.2 kcal / 3398.3 kJ
- Białko
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 57.5 g
- Węglowodany
- 54.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Sód
- 791.9 mg