Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de vinaigre de cidre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 750 g de concombre (1 gros concombre), coupé en morceaux
- 100 g de cresson frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 138.8 kJ / 32.5 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1h 5min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2j 10 menit
Velouté de concombre glacé
10 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 godz. 20 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho de tomate
20 min