Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de jus de pêche
- 500 g d'eau
- 100 g de sucre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais
- 6 pêches blanches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 250 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho
12 godz.
Tartare de bar
10min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe de fraise à la menthe
15min