Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de jus de pêche
- 500 g d'eau
- 100 g de sucre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais
- 6 pêches blanches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 250 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho
2h 25 min.
Asperges et fraises en salade
1 godz. 30 min
Gaspacho
12h
Pêches pochées, framboises, amandes
45 dk
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 dk
Pêches au basilic
30 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2sa 30 dk
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de melon
10 Min