
Urządzenia i Akcesoria
Kremowe aïoli na żółtkach
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
oliwy z oliwek200 g
-
ząbków czosnku6
-
koperku, świeżego tylko liście5 g
-
żółtka3
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej1 czubata łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
1997 kcal /
8361 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
216 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska