
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 442 kcal / 1838 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Węglowodany
- 23 g