Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
TM31 TM5

Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges

3.7 (67 ocen)

Składniki

  • 2 œufs
  • 150 g de ricotta
  • 100 g de lait écrémé
  • 50 g de sucre en poudre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • beurre, pour les moules
  • 125 g de framboises
  • 125 g de myrtilles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
540 kJ / 128 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy