Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges

Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges

3.7 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 2 œufs
  • 150 g de ricotta
  • 100 g de lait écrémé
  • 50 g de sucre en poudre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • beurre pour les moules
  • 125 g de framboises
  • 125 g de myrtilles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 128 kcal / 540 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...