
Wersje kompatybilne
Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- 100 g de lait écrémé
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- beurre pour les moules
- 125 g de framboises
- 125 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 128 kcal / 540 kJ
- Białko
- 8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g