Velouté de pleurote au jambon cru
TM5 TM31 TM6

Velouté de pleurote au jambon cru

3.7 (12 ocen)

Składniki

  • 60 g d'échalotes, coupées en deux
  • 20 g de beurre
  • 500 g de pleurotes
  • 5 brins de persil frais, ciselés
  • 20 g de fécule de maïs
  • 100 g d'eau
  • 150 g de vin blanc sec
  • 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
  • 100 g de mascarpone
  • 250 g de lait

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1217.5 kJ / 291.2 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy