Gratin de fenouil au fromage
TM6 TM5 TM31

Gratin de fenouil au fromage

4.2 (70 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 700 g de fenouil, coupé en lamelles
  • 2 œufs
  • 100 g de crème liquide légère
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1419 kJ / 342 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy