Gratin de fenouil au fromage

Gratin de fenouil au fromage

4.2 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 700 g de fenouil coupé en lamelles
  • 2 œufs
  • 100 g de crème liquide légère
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19.5 g
Kalorie 1419 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...