Orzotto rosa alla barbabietola
TM5 TM6

Orzotto rosa alla barbabietola

4.4 (25 ocen)

Składniki

  • 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
  • 1 scalogno in quarti
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di orzo perlato
  • 80 g di vino bianco secco
  • 900 g di brodo vegetale
  • 125 g di stracchino a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2008 kJ / 480 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy