Riso basmati con tofu e asparagi verdi
TM5 TM6

Riso basmati con tofu e asparagi verdi

3.8 (16 ocen)

Składniki

  • 300 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti
  • 300 g di tofu cotto in cubetti
  • 750 g di acqua
  • 10 g di sale rosa dell'Himalaya
  • 10 g di radice fresca di zenzero a fette
  • 240 g di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)
  • 4 cucchiai di olio di semi di mais
  • 4 cucchiai di salsa di soia

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1816 kJ / 434 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy