![Riso basmati con tofu e asparagi verdi Riso basmati con tofu e asparagi verdi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5408605F-B855-4D87-AC6A-2169B7CEF284/Derivates/03915BC3-617B-450D-8AEB-DDF84BCA3B74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti
- 300 g di tofu cotto in cubetti
- 750 g di acqua
- 10 g di sale rosa dell'Himalaya
- 10 g di radice fresca di zenzero a fette
- 240 g di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)
- 4 cucchiai di olio di semi di mais
- 4 cucchiai di salsa di soia
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Spiedini di seitan e verdure
50 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 Min
Chili di seitan (vegan)
30min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 min
Insalata di quinoa e tofu
55 min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min