Riso basmati con tofu e asparagi verdi

Riso basmati con tofu e asparagi verdi

3.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di asparagi verdi puliti e a tocchetti
    300 g
  • di tofu cotto in cubetti
    300 g
  • di acqua
    750 g
  • di sale rosa dell'Himalaya
    10 g
  • di radice fresca di zenzero a fette
    10 g
  • di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)
    240 g
  • di olio di semi di mais
    4 cucchiai
  • di salsa di soia
    4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 434 kcal / 1816 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 55 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...