Riso basmati con tofu e asparagi verdi

Riso basmati con tofu e asparagi verdi

3.8 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di asparagi verdi puliti e a tocchetti
  • 300 g di tofu cotto in cubetti
  • 750 g di acqua
  • 10 g di sale rosa dell'Himalaya
  • 10 g di radice fresca di zenzero a fette
  • 240 g di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)
  • 4 cucchiai di olio di semi di mais
  • 4 cucchiai di salsa di soia

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 434 kcal / 1816 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 55 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...