
Urządzenia i Akcesoria
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di asparagi verdi puliti e a tocchetti300 g
-
di tofu cotto in cubetti300 g
-
di acqua750 g
-
di sale rosa dell'Himalaya10 g
-
di radice fresca di zenzero a fette10 g
-
di riso basmati (tempo di cottura 12 minuti)240 g
-
di olio di semi di mais4 cucchiai
-
di salsa di soia4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
434 kcal /
1816 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sano e leggero
5 Przepisów
Włochy
Włochy