Zuppa di tofu e verdure
TM31 TM5 TM6

Zuppa di tofu e verdure

4.5 (19 ocen)

Składniki

  • 20 g di zucchero di canna
  • 40 g di salsa di soia + q.b.
  • 40 g di olio di germe di mais
  • 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
  • 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
  • 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
  • 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
  • 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
  • 800 g di acqua
  • 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
  • 50 g di germogli di soia freschi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
975 kJ / 233 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
14.4 g
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy