Zuppa di tofu e verdure

Zuppa di tofu e verdure

4.5 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di zucchero di canna
    20 g
  • di salsa di soia + q.b.
    40 g
  • di olio di germe di mais
    40 g
  • di radice fresca di zenzero a fettine
    10 g
  • di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
    200 g
  • di cavolo verza a listarelle sottili
    100 g
  • di funghi shiitake secchi ammollati in acqua come indicato sulla confezione
    25 g
  • di carote pelate e a listarelle sottili
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • di tofu a cubetti (2-3 cm)
    200 g
  • di germogli di soia freschi
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...