Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di zucchero di canna
- 40 g di salsa di soia + q.b.
- 40 g di olio di germe di mais
- 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
- 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
- 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
- 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 800 g di acqua
- 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
- 50 g di germogli di soia freschi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di miso con soba
55 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 分钟
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 分钟
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Curry vegetariano
35min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Noodles con verdure al curry
35min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 分钟
Lenticchie all'indiana
35min