Quiche broccoli e pesto
TM6 TM5 TM31

Quiche broccoli e pesto

4.6 (91 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 20 g di pinoli
  • 40 g di foglie di basilico fresche
  • 90 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 600 g di cimette di broccolo
  • ½ - 1 spicchio di aglio
  • 250 g di ricotta fresca
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 1 pasta sfoglia pronta rotonda

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
488.6 kJ / 116.7 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
3.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
0.4 g
Sód
82.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy