Quiche broccoli e pesto

Quiche broccoli e pesto

4.6 96 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 fette

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 20 g di pinoli
  • 40 g di foglie di basilico fresche
  • 90 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 600 g di cimette di broccolo
  • ½ - 1 spicchio di aglio
  • 250 g di ricotta fresca
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 1 pasta sfoglia pronta rotonda

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 116.7 kcal / 488.6 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 82.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...