![Bocconcini di seitan con salsa di mele Bocconcini di seitan con salsa di mele](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A3627B8-94EC-4EEB-BD12-AB2007DB1D1D/Derivates/6982755B-4BA4-445B-9A56-98F32148235A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di cipolla
- 200 g di mele sbucciate, a fettine
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bevanda a base di riso
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
lub ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di seitan a dadini (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1489 kJ / 356 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù di tempeh
30 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 分钟
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 分钟
Penne seitan, mandorle e salvia
20 分钟
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 分钟
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 分钟