Fougasse

Fougasse

4.4 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
3 Stück

Składniki

Weizensauerteig
  • Wasser
    150 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
  • Anstellgut (Weizensauerteig)
    15 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    210 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    350 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 18 g
Kalorie 2653 kJ / 400 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 6.1 g
Węglowodany 122 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...