Urządzenia i Akcesoria
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stück
Składniki
-
kandierter Ingwer30 g
-
Sauerkirschen, getrocknet60 g
-
Milch30 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten370 g
-
Eier5
-
Zucker70 g
-
Salz1 TL
-
Butter in Stücken170 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
248 mg
Białko
9 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blaubeerkuchen mit Frischkäseglasur und Zitronenquark
6 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Passionsfrucht-Tarte
1 Std. 45 Min
Maroniscones
10 Std.
Beeren-Mohn-Traum
5 Std.
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 Std. 15 Min
Süßes Brot mit Konfitüre
9 Std.
Dreikönigsküchlein
3 Std.
Quitten-Tarte
50 Min
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5 Std.
Aprikosen-Ingwer Konfitüre
1 Std.