Urządzenia i Akcesoria
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stück
Składniki
-
kandierter Ingwer30 g
-
Sauerkirschen, getrocknet60 g
-
Milch30 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten370 g
-
Eier5
-
Zucker70 g
-
Salz1 TL
-
Butter in Stücken170 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
248 mg
Białko
9 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kruspriges Brot
3 godz.
Zucchinikuchen
1 godz. 20 min
Nussbusserl mit Apfelmus gesüßt
1 godz. 30 min
Pistazien-Orangen-Kekse
1 godz. 10 min
Fränkischer Kartoffel-Käsekuchen
2 godz. 10 min
Weihnachtliche Baiser-Lollis
3 godz. 40 min
Mantecados (Spanisches Schmalzgebäck)
2 godz.
Buchweizen-Schoko-Kuchen
1 godz.
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Lebkuchen-Marshmallows
2 godz. 30 min
Schoko-Erdnuss-Cupcakes
1 godz. 10 min
Brioche mit Cremelikör
5 godz.