Schweizer Rustico

Schweizer Rustico

4.5 41 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
2 Stück

Składniki

Poolish
  • Wasser (23-25°C)
    150 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Mehl rösten
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    100 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser kalt
    270 g
  • Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    50 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 28 g
Kalorie 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 10.4 g
Węglowodany 178 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...