Urządzenia i Akcesoria
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Yoghurt tahini sauce
-
cold water50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice40 g
-
tahini100 g
-
natural pot set yoghurt, full fat400 g
-
salt½ tsp
Chicken and assembly
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves10
-
olive oil plus extra for frying2 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken breast fillet cut into pieces (4-5 cm)1000 g
-
water800 g
-
pita breads (large)2
-
lemon juice120 g
-
pine nuts toasted20 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped5 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1812.8 mg
Białko
73.8 g
Kalorie
3458 kJ /
823.3 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Marble cake
2 godz.
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Vadouvan spiced mini rolls
2 godz. 30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Mango and labne slice
28 godz.