Urządzenia i Akcesoria
Turkey and lemon aioli wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Lemon and caper aioli
-
garlic clove1
-
lemon zest3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt1 pinch
Turkey wraps
-
water500 g
-
skinless turkey breast cut into strips (3-4 cm)200 g
-
salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
grated lemon zest no white pith1 - 2 tsp
-
tortillas2
-
rocket leaves20 g
-
Lebanese cucumber (approx .30 g), peeled into ribbons½
-
carrot (approx. 30 g), peeled into ribbons½
-
radishes cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332.8 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
5797.1 kJ /
1385.6 kcal
Tłuszcz
136.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min