Urządzenia i Akcesoria
Whole cauliflower with pea purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
378 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
781.8 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Zucchini soup
25 min
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Fresh fennel salad
10 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Crunchy carrot salad
10 min