![Whole cauliflower with pea purée Whole cauliflower with pea purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89D83F18-1F68-4DBE-AEC7-DB68AECE8F11/Derivates/FDF1572D-01F0-4F21-A090-32AFFD375EEC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 20 g tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 700 - 800 g cauliflower (whole)
- 1030 g water
- 300 g frozen green peas
- 40 g unsalted butter
- 20 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 781.8 kJ / 186 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 378 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Cauliflower "fried" rice
45min