Urządzenia i Akcesoria
Whole cauliflower with pea purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
378 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
781.8 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min