Urządzenia i Akcesoria
Salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1100.5 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and broad bean salad
25 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Fresh fennel salad
10 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min