Urządzenia i Akcesoria
Salmon with yoghurt dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.6 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1100.5 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Salmon with fennel and apple salad
1 h 20 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Superfood salmon salad
1 h 5 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Citrus seafood salad
1 h
Garlic prawns
25 min
Salmon en croute
50 min