Urządzenia i Akcesoria
Vanilla cashew yoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
filtered water for soaking
-
raw cashews (see Tips)250 g
-
salt1 tsp
Yoghurt
-
filtered water400 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
dairy free probiotic capsules (contents only - see Tips)2
-
pure maple syrup2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.5 g
Kalorie
1212 kJ /
288.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Stretchy melty cheese
20 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Cashew sour cream
10 min
Nut and seed butter
10 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min