Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin pie porridge
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
pecans30 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)250 g
-
pitted Medjool dates3
-
rolled oats150 g
-
chia seeds2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water400 g
-
pure maple syrup to serve
-
apple cut into slices or spiralised, to serve1
-
desiccated coconut toasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1308.8 kJ /
311.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Pumpkin pancakes
1 godz. 35 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Hemp and matcha overnight oats
6 godz. 5 min
Fruit and yoghurt pizza
1 godz.
Pink scramble
15 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min