Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 557.5 mg
Alternatywne przepisy
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Lemonade
5 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Braised Rice Wine Fish
20min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40min