Urządzenia i Akcesoria
Japanese sizzling hotplate tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms sliced10 g
-
hot water to cover
-
beef partially frozen, cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)2
-
Chinese cooking wine10 g
-
soy sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying20 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
cornflour20 g
-
dark soy sauce5 g
-
caster sugar5 g
-
oyster sauce20 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)260 g
-
eggs beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
557.5 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
1455.4 kJ /
347.9 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Char Kway Teow
25 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Chicken Rendang
1 godz. 35 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
All-in-one chicken congee
35 min