![Japanese sizzling hotplate tofu Japanese sizzling hotplate tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2343a4d5a2b1640670a1b777ae8a291a/Derivates/c39358b092aaba10b0405f357f188899332518c6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 557.5 mg
Alternatywne przepisy
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Black rice pudding
25sa 5 dk
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Nyonya curry chicken bun
2sa 45 dk
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Vegan strawberry ice cream
5 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min