Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
265 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables and onion (e.g. celeriac, parsnip, leek), cut into pieces (3 cm)300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine50 g
-
water50 g
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
celery seeds1 tsp
-
dried mushrooms of choice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
58888.7 mg
Białko
57.1 g
Kalorie
3171.8 kJ /
758.1 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
22.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
71.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 min
Pineapple tarts
1 godz. 30 min
Toasted Peanuts
20 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Tomato Soup Paste
35 min
Tom Yum Paste
45 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min