Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g sirloin steak or beef rump steak, cut into cubes (3 cm) and patted dry with paper towel
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3000.6 kJ / 717.2 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 55.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 496.7 mg
Alternatywne przepisy
Browned pork cubes
15 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Browned pork strips
15 Min
Browned beef cubes (well done)
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Browned beef strips
15 Min
Mirepoix
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min