
Urządzenia i Akcesoria
Kawowe bezy z ganaszem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
18 sztuk
Składniki
-
białka (120-130 g)4
-
cukru200 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 łyżeczka
-
kawy rozpuszczalnej w proszku (nie granulowanej)2 łyżki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki170 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu150 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
132.5 kcal /
554.5 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
15 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZOWE DESERY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Trufle rumowe
2 godz. 30 min
Tarta czekoladowa
1 godz. 50 min
Markiza czekoladowa
2 godz. 25 min
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Czekoladowe pralinki z likierem
1 godz. 30 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Semifreddo kawowe
6 godz. 30 min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 godz. 40 min
Ciastka panellets
25 godz. 45 min
Ciasteczka whoopie pies
1 godz. 45 min