
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy sernik japoński
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
5 jajek rozm. L
-
1 szczypta soli
-
200 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
200 g serka kremowego w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki
-
wrząca woda ok. 2 szklanki, do pieczenia w kąpieli wodnej
-
cukier puder ilość do oprószenia sernika
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
200 kcal /
837.5 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska