
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy sernik japoński
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
jajek rozm. L5
-
soli1 szczypta
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki200 g
-
serka kremowego w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki200 g
-
wrząca woda ok. 2 szklanki, do pieczenia w kąpieli wodnej
-
cukier puder ilość do oprószenia sernika
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
200 kcal /
837.5 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 godz.
Cytrynowy sernik japoński
1 godz. 45 min
Kostka malinowa z białą czekoladą
9 godz. 20 min
Sernik kokosowy z sosem karmelowym
3 godz. 30 min
Salami czekoladowe z bakaliami
4 godz.
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Deser kokosowo-pistacjowy
1 godz. 5 min
Limonkowe ciasto na zimno
2 godz. 50 min
Mroźne ciasto kokosowe
5 godz. 15 min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4 godz. 20 min
Krem kawowy
20 min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min