PODSTAWY CUKIERNICZE

Podstawowe kremy i musy to początek każdego cukierniczego dzieła. Patryk Szczepański prezentuje klasyczne przepisy na idealne bazy do pralin, trufli oraz finezyjnych deserów. Dzięki tym recepturom przygotujesz specjały niczym profesjonalny szef kuchni.

Glasaż kakaowy

Glasaż kakaowy

Brak ocen

35 min

Krem angielski (Crème anglaise)

Krem angielski (Crème anglaise)

Brak ocen

2 godz. 25 min

Crème pâtissière

Crème pâtissière

Brak ocen

2 godz. 35 min

Crémeux czekoladowe

Crémeux czekoladowe

Brak ocen

3 godz. 15 min

Pasta pralinowa

Pasta pralinowa

Brak ocen

30 min

Ganache czekoladowy

Ganache czekoladowy

Brak ocen

3 godz. 20 min

Ganache pistacjowy

Ganache pistacjowy

Brak ocen

5 godz. 30 min

Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą

Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą

Brak ocen

3 godz. 15 min

Pâte de fruits

Pâte de fruits

Brak ocen

2 godz. 20 min

Spread czekoladowo-orzechowy

Spread czekoladowo-orzechowy

Brak ocen

12 godz. 10 min