
Urządzenia i Akcesoria
Pâte de fruits
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
50 sztuk
Składniki
-
150 g cukru plus dodatkowa ilość do do obtoczenia
-
25 g pektyny jabłkowej
-
200 g syropu glukozowego
-
1000 g purée owocowego np. purée z mango z puszki (patrz wskazówka)
-
10 g kwasku cytrynowego w proszku, plus dodatkowa ilość do obtoczenia (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 50 sztuk
Kalorie
3390 kcal /
14193.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
844 g
Błonnik
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Koktajl mleczny z brownie
45 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Czekoladowe słoiczki
40 min
Placki z tartych ziemniaków (TM5)
45 min
Pływające wyspy
45 min
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 godz. 25 min
Pudding migdałowy
30 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Koktajl namiętności
10 min
Biała czekolada z bakaliami
2 godz. 20 min
Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami
45 min