Urządzenia i Akcesoria
Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
5 g kaparów, solonych odsączonych z zalewy
-
80 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki100 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
-
1 jajko
-
25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ½ łyżeczki curry, mielonego
-
200 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
2613.9 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
7942.2 kJ /
1898.2 kcal
Tłuszcz
205.2 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Risotto z grzybami
1 godz. 5 min
Pikantne aïoli
15 min
Majonez curry
10 min
Kofty wołowe z kaszą bulgur na dipie jogurtowym z boćwiną
45 min
Karbinadle z żymłą
35 min
Krem z parmezanu
10 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Dressing jogurtowo-pomarańczowy z makiem
10 min
Sos romesco
1 godz. 25 min
Sos amatriciana
50 min
Sos arrabbiata
40 min