Remoulade

Remoulade

4.0 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik

Składniki

  • 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 5 g kaparów, solonych odsączonych z zalewy
  • 80 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 100 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
    100 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
  • 1 jajko
  • 25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 ½ łyżeczki curry, mielonego
  • 200 g oleju

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Sód 2613.9 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 7942.2 kJ / 1898.2 kcal
Tłuszcz 205.2 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...