Urządzenia i Akcesoria
Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
5 g kaparów, solonych odsączonych z zalewy
-
80 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki100 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
-
1 jajko
-
25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ½ łyżeczki curry, mielonego
-
200 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
2613.9 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
7942.2 kJ /
1898.2 kcal
Tłuszcz
205.2 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Orientalny chutney z moreli
1 godz. 30 min
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Sambal oelek
15 min
Oliwa portugalska
10 min
Oliwa sycylijska
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Dip serowy
10 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min