Urządzenia i Akcesoria
Greek Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 oz
-
3 oz potatoes, quarteredparsnips quartered3 oz
-
green cabbage cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
poblano chili stem and seeds removed1
-
Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters4 oz
-
whole tomatoes quartered4 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided4 oz
-
zucchini cubed (approx. 2 in.)1 oz
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh oregano leaves only, to taste½ oz
-
salt1 tsp
-
fennel bulb cubed (approx. 1 in.)2 oz
-
feta cheese crumbled, to serve2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 Min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min