Urządzenia i Akcesoria
Lentil Loaf
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
5 oz dried brown lentilsdried green lentils5 oz
-
water divided32 oz
-
fine sea salt plus ¼ tsp, to taste, divided2 oz
-
cremini mushrooms halved5 oz
-
yellow onions quartered (approx. ½ medium onion)3 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
brown rice flour1 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
ketchup4 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
maple syrup½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
2427.5 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
745.7 kJ /
178.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Chili
50 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min