Tartare di manzo con salsa aromatica

Tartare di manzo con salsa aromatica

4.5 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla rossa di Tropea
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 295 kcal / 1213.2 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 21.9 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...