Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1óra
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15p
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Tartare al salmone
1óra
Salsa cocktail
10p
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min