Torta salata pere, noci e Gorgonzola
TM5 TM6

Torta salata pere, noci e Gorgonzola

4.3 (138 ocen)

Składniki

  • 1 dose di pasta sfoglia pronta
  • 80 g di gherigli di noci
  • 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
  • 250 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
983 kJ / 235 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
17.1 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy