Zuppa di porcini
TM5 TM6

Zuppa di porcini

4.3 (66 ocen)

Składniki

  • 2 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
  • pepe nero macinato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
949 kJ / 227 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
8.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.8 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy