Zuppa di porcini

Zuppa di porcini

4.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pane
    4 fette
  • di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
    300 g
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 227 kcal / 949 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...