Urządzenia i Akcesoria
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772 mg
Białko
6 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Chopped Asian Salad
20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min