Urządzenia i Akcesoria
Low Carb Stuffed Acorn Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces45 g
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish15 g
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, melted, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed115 g
-
yellow onion cut into pieces60 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)30 g
-
15 g pecan nut halves, rawwalnut halves, shelled15 g
-
avocado oil30 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms fresh, destemmed and quartered140 g
-
dried cranberries (opcjonalnie) unsweetened30 g
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water1135 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.8 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1909.6 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Basic Farro
35 min
Lemon Orzo
40 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Lentil Salad
35 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min