Urządzenia i Akcesoria
Low Carb Stuffed Acorn Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces45 g
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish15 g
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, melted, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed115 g
-
yellow onion cut into pieces60 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)30 g
-
15 g pecan nut halves, rawwalnut halves, shelled15 g
-
avocado oil30 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms fresh, destemmed and quartered140 g
-
dried cranberries (opcjonalnie) unsweetened30 g
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water1135 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.8 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1909.6 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Green Goddess Salad
10 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min