Urządzenia i Akcesoria
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
44.3 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1184.8 kJ /
283.2 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Pumpkin Curry
45 min
Vegetarian Chili
50 min