Farfalle aux olives et à la mozzarella

Farfalle aux olives et à la mozzarella

3.5 106 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de mozzarella égouttée et coupée en morceaux
  • 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 320 g de pâtes sèches, type farfalle

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...