Patoto petits pois jambon

Patoto petits pois jambon

3.1 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 430 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de petites pâtes sèches
  • 100 g de petits pois frais
  • 2 brins de menthe fraîche équeutés
  • 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 75 g de jambon en cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1332 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...