
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
- 25 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail finement émincée
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de coulis de tomates
- 200 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe de basilic frais ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 238 kcal / 990 kJ
- Białko
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 19 g
- Błonnik
- 6.5 g