Frango marinado com legumes de Verão

Frango marinado com legumes de Verão

3.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 doses

Składniki

  • peitos de frango (800 g aprox.)
    5
  • limão só o sumo
    1
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • caril
    1 c. chá de
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • cuscuz
    300 g
  • água
    400 g
  • azeite
    70 g
  • cebola
    80 g
  • dentes de alho
    4
  • polpa de tomate
    70 g
  • tomate triturado
    400 g
  • curgete cortada em rodelas
    200 g
  • pimento verde cortado em pedaços
    100 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    100 g
  • cenoura cortada em rodelas
    150 g
  • crème fraîche
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 737 kcal / 3080 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...