Urządzenia i Akcesoria
Batony proteinowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 sztuk
Składniki
-
30 - 40 g płatków owsianych, górskich
-
40 g białka w proszku waniliowego (patrz wskazówka)
-
150 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
-
180 g daktyli Medjool, bez pestek pokrojonych na kawałki (ok. 10 sztuk)
-
80 g masła orzechowego
-
15 - 20 g syropu klonowego15 - 20 g syropu z agawy
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
8.8 g
Kalorie
913.3 kJ /
218.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA TRENING
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 Std. 45 Min
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 Std. 20 Min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 Min
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
55 Min
Smoothie ze spiruliną
5 Min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 Min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 Std. 45 Min
Batoniki musli
1 Std.
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 Std. 40 Min
Czekoladowy shake proteinowy
5 Min