
Urządzenia i Akcesoria
Wołowina z pieczarkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbek czosnku1
-
pieczarek pokrojonych w ćwiartki450 g
-
oleju rzepakowego15 g
-
polędwicy wołowej pokrojonej na 2-3 cm kawałki500 g
-
serka kremowego śmietankowego30 g
-
jogurtu naturalnego60 g
-
musztardy Dijon20 - 30 g
-
mąki pszennej1 czubata łyżeczka
-
soli1 płaska łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
natka pietruszki, świeża posiekana, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
262 kcal /
1097 kJ
Białko
30.8 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE OBIADY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gulasz wieprzowy w stylu greckim
35min
Gulasz wołowy z grzybami i rozmarynowym pęczakiem
1h 50min
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25min
Potrawka z wołowiną i papryką
55min
Tagliatelle z wołowiną i gorgonzolą
1h 45min
Potrawka z ziemniaków i żeberek
1h 55min
Gulasz jagnięcy z ziemniakami i szafranem
2h
Wołowina w piwie po flamandzku
1h 45min
Sauté z cielęciny
1h 25min
Gulasz wołowy z papryką
1h 25min
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50min
Wołowina w czerwonym winie
2h 10min