Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fabes con pulpo
45min
Guiso de invierno
40min
Sopa thai de pollo
30min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Marmitako de caballa
50min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Tayín de dorada
1h
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Sopa miso. Marisco con sake y arroz
1h 5min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Okras con tomate (Argelia)
30min