Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje de vigilia
30min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Marmitako de caballa
50min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1小时
Caldo escocés (Scotch broth)
1小时
Cocido francés (Pot-au-feu)
1小时 15 分钟
Sopa de pescado
55min
Crema de verduras
35min
Cordero guisado con uvas blancas
1小时
Sopa de los hortelanos
30min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25min