Urządzenia i Akcesoria
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Cheddar cheese diced (1-2 cm)100 g
-
fresh coriander (approx. 10 g)
-
aubergines large (approx. 800 g)2
-
olive oil20 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chillies to taste1 - 2
-
water275 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
quinoa rinsed120 g
-
tinned kidney beans drained100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.8 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min