Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Roots
- 500 g raw beetroots (approx. 4 medium), peeled, quartered
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, halved or quartered if large
- 40 g water
- 40 g red wine vinegar
- 20 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salsa Verde
- 30 g pickled capers, drained
- 45 g cornichons, drained
- 5 g fresh mint leaves
- 15 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh basil leaves
- 65 g olive oil
- 15 g lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Lentils
- 3 garlic cloves
- 200 g dried Puy lentils
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- 1 bay leaf
- 6 sprigs fresh thyme
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 5 g olive oil
- 5 g red wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 80 g watercress
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2546 kJ / 611 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1136 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Coconut and Spinach Dahl
50min