Urządzenia i Akcesoria
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked chickpeas rinsed (drained weight)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil plus 10 g1 ½ Tbsp
-
cavolo nero stalks removed, cut in pieces (10 cm)200 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes80 g
-
lemon juice20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
fresh mint leaves only10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
chilli sauce½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.8 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min